sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Tyttömäistä! ÄHH 12-23

Pitkästä aikaa blogiin päivitystä!  Koruja on syntynyt runsaasti, mutta kuvaaminen on yhtä tuskaa. Ulkona on ollut niin kylmä, että ei ole viitsinyt siellä kuvata ja sisällä se taas on niin hankalaa. Mutta tänään urakalla kuvattu lisää ÄHH-tuotantoa.

Rannekoruja samalla mallilla aika monta. Yllättävän erilainen tunnelma niihin tulee, kun helmet ja värit vaihtuvat.  Kaikissa materiaalina lasihelmet ja hopeoitu metalli. Nämä ovat menossa myyntiin, mutta on niissä pari sellaista, joiden toivon jäävän myymättä, niin pitäisin ne ihan itse!Turkoosia kristallia korvikset kuuluvat sarjaan:
Tähän turkoosiin on korviksetkin:Korvikset löytyy tähänkin...meren vihreää
Vielä lähikuva noista kauniista lamppuhelmistä


Ja pitäähän sitä pinksutkin korvikset olla:


Haa! Ollaan siis edellä urakassa. Se onkin hyvä, koska Tyynekin on nyt ihan väsynyt. Viikonloppu on sujunut ulkoillessa uudessa hienossa takissa. Huomatkaa sävy-sävyyn talutushihna.Kaiken ulkoilun uuvuttama neito on nukahtanut koruilupöydän alle ja toivottaa blogin lukijoille makoisia unia!

7 kommenttia:

 1. ooh mikä jättipäivitys <3 ja toinen toistaan ihanampia koruja. itse en ainakaan osaa valita suosikkiani, kun kaikki ovat niin kauniita

  VastaaPoista
 2. Ihanaa väriloistoa, hillittyä sellaista! :) Tykkään! Ja kaikessa yksinkertaisuudessaan, tähän turkoosiin on korviksetkin -korvakorut jäivät mieleen ehdottomana suosikkina <3

  VastaaPoista
 3. Mahdottoman upea iso päivitys! Hempeitä värejä, kesäisiä värejä, tyttömäisiä, naisellisia upeuksia!

  VastaaPoista
 4. Kevät tulee-koruja tosiaan. Ihania sommitelmia. Suosikkini silti Turkoosit valkopilkulliset korvikset, aivan ihanat!! Karvakkaalle hyvää viikkoa, kuten emännällensäkin.

  VastaaPoista
 5. Täällä on selkeästi jo kevät! Vau. Ja Tyyne vaan on <3

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikas postaus! Pilkulliset valko-turkoosit nam-nam-nam!! Tykkään toki ruusuista ja Tyynestä <3

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Thanks for your message!