lauantai 12. helmikuuta 2011

ÄHH 7-8

Huh huh, on mennyt monta päivää siitä, kun viimeksi päivitin blogia! Koruja on kyllä syntynyt, mutta valokuvaus ei ole oikein sujunut ja olen joutunut osan koruista kuvaamaan uudelleen. Nämäkään eivät häävejä ole, mutta kun ei muka ehdi päivällä kuvata niin ei ehdi.

Tämä ensimmäinen on oikeastaan vanha koru, jonka purin ja kokosin uudelleen vähän (mutta vain vähän) laadukkaammista materiaaleista kuin alkuperäinen. Ihanat cloisonne-helmet Beadworksilta Lontoosta, värit ovat tumma turkoosi ja tumman ruskea. Lisänä lasihelmiä ja korumetallia. Lukko vielä puuttuu...


Rannekorulla sama tarina kuin edellisellä. Tämä on alunperin ihan ensimmäisiä tekemiäni koruja ja huonolaatuinen vaijeri oli venähtänyt tosi pahasti, koru oli jo alkujaankin liian pitkä, joten tässä vähän lyhennetty versio.  Kivet ovat crysokollaa ja aika suuria, niin että koru on aika painava ranteessa. Lisänä vuorikristallia ja korumetallia. Nuo ihanat isot helmihatut ja iso metallihelmi on purettu muistaakseni Portugalista ostetusta kuminauhakorusta, josta maksoin peräti euron. Harmittaa, etten ostanut niitä enempää kuin kolme, vasta jälkikäteen tajusin, kuinka kalliita korumetallisetkin osat voivat olla.

Välillä piristykseksi Tyyne, joka kyllä on vähän taas uuvahtanut. Hurja taistelu pehmosarvikuonoa vastaan päättyi sarvikuonon voittoon, kuten näkyy.

4 kommenttia:

 1. Ihanaisia Cloisonne-helmiä ja muhkean runsas tuo rannekorusi, lisäpisteet vielä krysokollasta!!!

  Tyyne-murunen <3. Meilläkin oli edesmenneiden snautserien yksi lempilelu sarvikuono, iso sellainen :) .

  VastaaPoista
 2. Ihanan runsasta! :) Komeita molemmat korut!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita, nää vetoaa muhun aivan erityisesti! Pitäisin tämmöisiä vaikka joka päivä päällä.

  VastaaPoista
 4. Uuks, upeita helmiä tuossa kaulakorussa, ii-haa-na!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Thanks for your message!