lauantai 5. helmikuuta 2011

Ähh 4&5: Tästä ei nyt taida tulla mitään

Jostain syystä homma ei nyt toimi. Johtuu ehkä siitä, että olimme Tyynen kanssa koirapuistossa ja neitonen riehui siellä itsensä uuvuksiin Pentin ja muitten kivojen koirien kanssa. Nyt Tyyne on niin väsynyt, ettei siitä ole ollut mitään apua korunteossa tai valokuvauksessa.Ja sen sitten huomaa työskentelyssä. Ensinnäkin en tykkää yhtään näitten sinänsä nättien tsekkiläisten lasihelmien väristä, toisekseen rannekorusta tuli aika jäykkä ja hankalan oloinen ranteessa, niin että saatan vielä purkaa sen. Eikä kuvastakaan tullut onnistunut, jokaisessa otoksessa on joku vika. Tämä saa nyt luvan kelvata. Eli siis tsekkiläistä lasia ja hopeoituja metalliosia.


Päivän toinen korunen ei ole varsinaisesti uusi, kun en eilen ehtinyt tehdä mitään, mutta kuvattu tätä ei aiemmin ole. Avainnauha fossiilikiveä, jotain mustaa kiveä ja  ja korumetallia.

6 kommenttia:

 1. Voi tuota Tyyneä :D

  Hyvältä näyttää siun aloitus, jatka vaan ihmeessä sitkeästi!! Tsemiä!

  VastaaPoista
 2. Voi pientä väsynyttä, silitykset multa:) Hyvännäköinen tuo värikäs on, vaijerikoruissa mullakin usein käy niin, että tulee tiukka. Kyllä se käytössä venyy. Avainkoru on tosi nätti. Tuutko ma kurssille?

  VastaaPoista
 3. Oikea herkkukarkilta näyttää tuo lasikristallikoru. Tykkään myös avainkorusta. Sydämeni koiruusosio ( on suuri) tykyttää Tyynelle hurrrjasti.

  VastaaPoista
 4. Kivan raikas ja keväinen ote! Tyyne on suloinen kans!

  VastaaPoista
 5. Kuutiot ovat ihanan keväiset, harmi että ne eivät halunneet istuutua ranteeseen paremmin.
  Avainnauhassa mun lempparivärejä, toimii! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana Tyyne ja keväiset kuutiot :-D
  Lepää päivä tai pari ja inspis iskee ennen kuin huomaatkaan!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Thanks for your message!