sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Vähän mustavalkoista...

Vuosia sitten kävin värianalyysissä, silloin kun se oli niin uutta ja muodikasta. Analyysi vahvisti sen, minkä jo tiesin muutenkin: musta ei ole minun värini. Se on kyllä sääli, koska mustavalkoinen on aina niin tyylikästä. Niinpä nämä mustat korut menevät myyntiin; toivottavasti sopivat jollekulle muulle! Ainahan sitä on niitä onnekkaita, jotka voivat mustaakin käyttää.

Tässä nyt pari mustavalkoista korua, joihin itse olen aika tyytyväinen.

Tämä ensimmäinen setti, lyhyt kaulakoru ja korvikset, ovat todella ihanan kevyet ja mukavat käyttää. Materiaalina on helmiäinen, johon on jotenkin saatu noin kauniit kuviot. Helmet on ostettu pari vuotta sitten Lontoosta ja olen niitä säästellyt tähän asti. Lisänä pienen pieniä onyx-helmiä ja hopeanvärisiä lasihelmiä. Lukko on hopeoitua korumetallia.

Toinen koru on juhlavampi, vaijeriin tehty kuten tuo edellinenkin. Kivet ovat onyxia, kauniita viistehiottuja muistaakseni 10mm kokoisia ja sitten pienempiä. Lisänä valkoista lumikvartsia, lasia ja hopeoituja välihelmiä. Hopeoidussa riipuspidikkeessä roikkuu iso viistehiottu lasihelmi, joka luonnossa kimaltaa paljon kauniimmin kuin tässä kuvassa.


Luulin tehneeni tähän korviksetkin, mutta ainakaan kuvaa ei löydy mistään. Äkkiäkös sellaiset tähän tekee tarvittaessa.

Nyt pitäisi vielä löytää Tyynestä joku keväinen kuva. Se on vähän vaikeaa, kun täällä on vielä lunta aika tavalla. Niinpä muistelemme vielä pääsiäistä ja sitä, kuinka typykkä käsitteli virpojien tuliaiset. Tänään sentään jo löytyi sinivuokkoja, mutta kamera oli kotona. Ensi kerralla sitten. Täytyykin tehdä jotain sinistä...6 kommenttia:

 1. Tyylikäs musta-valkoinen ja juhlan tynkää alemmassa kaulakorussa.

  VastaaPoista
 2. ihanat on nuo ekat korut varsinkin ja tietysti tyyne :) tuo juhlava koru on myös kaunis

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo mustavalkoinen setti!

  VastaaPoista
 4. Tyyne nauttii virpoma oksista todellakin täysillä! :D
  Mukavia kevätpäiviä sinne, ja terkkuja!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kommenteista! Mukavaa kevättä myös kaikille teille!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Thanks for your message!