keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Korukoplan helmihaaste

Osallistuin ensi kerran Korukoplan helmihaasteeseen.  Sain parikseni Outiriinan ja tehtäväksi valmistaa Outiriinan lähettämistä helmistä koru.

Eniten päänvaivaa tuotti tuo kuvassa alimmaisena näkyvä kaunis lukko, joka oli minulle aivan uutta mallia ja jonka halusin ehdottomasti korun etuosaan. Alusta asti oli toki selvää, että kaulakoru näistä tulee.

Niin kuin aina, jäi homma viime hetkeen. Osasyynä oli se, että en osannut päättää, minkä ideoistani toteuttaisin. Isompana ongelmana oli kuitenkin se, että ranteeni kipeytyi hiljalleen niin pahaksi, ettei korunteosta voinut kuin haaveilla. Maitopurkkiakaan ei saanut auki. Onneksi kortisonipiikit auttoivat ja pääsin vääntämään lenkkejä. Siinä potiessa ehtivät sitten ajatukset kypsyä valmiiksi ja koru syntyi lopulta nopeasti. Yhtä korua en tosin näistä saanut aikaiseksi vaan tuli kaksi.

Tässä ensimmäinen eli vähän tylsät korvikset. Ajattelin sijoittaa nuo helmet kaulakoruun, mutta viime hetkellä tajusin, että värit eivät kyllä ollenkaan sovi yhteen. Helmien väri on varmaankin montana, yksi lemppareistani, kaunis tumma sininen. Kuva on ihan surkea kun pääsin kuvaamaan vasta illalla ja parempi kamera kieltäytyi yhteistyöstä. Nämä on nyt sitten pokkarilla kuvattu ja sen huomaa tuloksesta.Kaulakorusta tuli mielestäni ihan kiva ja taas epäsymmetrinen! Materiaalit ovat hopeoitu kuparilanka, kivat avain ja lukko ovat korumetallia ja helmet kai lasia. Sydänriipus löytyi omista varastoista tähän jatkoksi, väri on luonnossa ihan sama kuin kauniilla raidallisilla lasihelmillä. Omista varastoista on peräisin myös niskassa oleva valmisketju ja eteen sijoittuva rengas, hopeoituja nämäkin.Lukko sijoittuu eteen vasemmalle, valitettavasti se näkyy vähän huonosti näissä kuvissa. Oikeasti koru on sen verran pitkä, että lukkoa ei edes tarvittaisi, mutta kun se nyt vaan oli niin nätti!

Ja vielä viimeiseksi aivan välttämätön kuva Tyynestä!  Toivotan teille kaikille lukijoille yhtä riemukasta maaliskuuta!

13 kommenttia:

 1. Hyvin hyvin kaunista! En ole itsekään nähnyt tuollaista lukkoa, kaunis!!

  VastaaPoista
 2. oi ihanaa oot saanu aikaan. tuo lukko on namunen, mulle jäi itelle samanlainen ja taidanpa pihistää tuon sun idean sen käytöstä ;) tosi kauniit on nuo korviksetkin, vaikkei niissä mitään jippoa olekaan. tää oli kyllä hauskaa, vaikka ensin tunuikin vaikealta. kypsyttely auttaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai niin ja piti sanomani että ihana tuo sinun tyyne :))

   Poista
 3. Kaunis koru ja ihana Tyyne-koira!

  VastaaPoista
 4. Tosi kevyen näköinen koru. Myös tykkään tästä karvaisesta kaveruksestakin. Lapset vinkku, melkein joka päivä koira. Kelpaa ihan mikä rotu vaan, kunhan se on koira. T:) Koralli

  VastaaPoista
 5. Tykkään tästä kaulakorusta paljon! Riipusosa on aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniin väriset helmet. Ihanan mielikuvituksellisesti toteutettu kaulakoru. Ja ihana Tyyne. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kivoista kommenteista! Tyyne lähettää nuolaisun teille kaikille :-)

  VastaaPoista
 8. sulle on muuten hyvän mielen haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
 9. ihan koru!!!!!voisin iteki alkaa tekee.....muuten haluaisin liittyy tämmöiseen meininkiin.....

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Thanks for your message!