lauantai 14. tammikuuta 2012

Uusi vuosi - vanhoia juttuja

Ulkona on niin kamalan kylmä tuuli, että nytpä lopulta maltan istua hetkeksi tietokoneen ääreen ja päivittää blogia. Kaikki nämä korut ovat syntyneet loppuvuoden aikana, mutta kuvaus on ollut nihkeää valon puutteen vuoksi. Tässä näitä nyt kuitenkin sitten olisi.Pari ensimmäistä ovat työkaverin pienille sukulaistytöille, toivottavasti olivat mieluisia!  Tässä ensimmäisessä vaalean violetteja makeanvedenhelmiä ja Swarovskin sydänriipus. 


Tässä toisessa sitten ihanan pinksuja makeanvedenhelmiä ja pikkuruinen Swarovskin sydän tässäkin. Makeanvedenhelmistä on mukava tehdä, koruista tulee kevyitä ja kivoja käyttää. Harmi vain, että makeanvedenhelmiä on nykyisin vaikea löytää maksamatta itsensä kipeäksi tai joutumatta tyytymään ihan kökkölaatuun. Nämä helmet löytyivät onneksi vanhoista varastoista. Eiväthän nuo millään lailla täydellisiä ole, osa vähän rupuisiakin, mutta mielestäni nättejä silti.
Näitä yksinkertaisia amulettirannekkeita olen tehnyt paljon. Tämä tuli työkaverille, jonka ainoa toivomus väristä oli ´ei sinistä´, kuulemma vaihtelun vuoksi.  Niinpä tässä on sitten erilaisia violetin ja tumman pinkin sävyjä, jotka valitettavan huonosti erottuvat kuvassa. Materiaalit ovat hopeoitua metallia, lasia ja simpukankuorta. Tuon kivan ketjun tilasin Helmetin kimppatilauksessa Kiinasta ja olen ollut siihen todella tyytyväinen, juuri sopivan kokoista esim rannekorun pohjaksi.

Viimeisenä sitten korusetti, tilaustyö tämäkin. Hopeaa ja Swarovskeja, tuo ihana sävy on silver shade, joka on melkein kirkas mutta ei ihan. Näistä tuli niin nätit, että harmitti niistä luopua!

Vielä sitten piristykseksi talvipäivään meidän Tyyne-typsykkä lelujensa keskellä, syömässä herkullista broilerinpalaa. Samoissa puuhissa on neiti nytkin, mutta repäisenpä tyttelin sieltä lenkille lumiseen metsään! Jospa jaksaisi vaikka tehdän jonkun uudenkin korusen, kun sieltä palaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Thanks for your message!