keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Ihan pikkuisen myöhässä - ÄHH 27-28

Helmikuu on ohi ja viimeiset ÄHH-korutkin on nyt saatu kuvatuksi. Korut valmistuivat jo helmikuussa, kuten sääntöjen mukaan pitikin.

Nämä toiseksi viimeiset ovat vähän tylsästi korvikset, krysokollaa ja hopeaa.


Kuukauden onnistunein koru - ainakin omasta mielestäni - on tämä viimeinen eli rannekoru kreikkalaisissa väreissä, samalle työkaverille, joka tilasi aiemmin kreikkalaisväriset korvikset.  Valitettavasti kuva ei ole kovin hyvä, mutta erottuvat siitä nyt kuitenkin yksityiskohdat. Kivi on sodaliittia, suurehkoja nugetteja. Lisänä Swarovskin kristalleja, väri dark sapphire, Balin hopeahelmiä, helmihatut ja lukko sekä tuo taivaallisen ihana hopeaputki, joka on Thaimaasta. Enää yksi hopeaputki jäljellä, näitä on todella hillottu hartaudella.


Tyyne kasvaa vauhdilla, neiti painaa jo 17,3 kg!  Pentuhampaat ovat vaihtumassa rautahampaiksi ja puremista pitäisi olla koko ajan tai huonekalut ovat vaarassa. Kuvassa vaikuttava purukalusto ja isännän kourat. Hopeaketju toissavuotista tuotantoa.
Ihmettelettekö, miksi olen moisen kuvan ottanut? Yrittäkääpä vauhdissa saada selvää, ovatko kaikki koiranpennun hampaat oikeassa asennossa! Tästä voi ihan rauhassa tarkastella...

4 kommenttia:

 1. Voimakas sinisävyinen koru, varmasti tykätään tästä.

  Mutta että Tyyne on jo ISO! Ja hampaatkin näyttävät olevan kunnossa. Meillä kissat painivat ihan höyhensarjassa, mm. Elli 1v2kk painaa hieman alle 3kg. Mutta Elli onkin tyypiltään hoikka.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis tuo sininen rannekoru...ihana :)

  Vasta löysin tänne ja ihastuin :) ihania koruja olet tehnyt.

  VastaaPoista
 3. Rannekoru on UPEA. Ja Tyynellä hiaaanot hampaat :D Nyt jos vielä lisäät blogisi blogilistalle - tulisi seurattua aktiivisemmin, moni lukee sen kautta? Jooko?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!
  Kaija, Tyyne on oikea jysky ja kasvaa vaan. Sinun kissat ovatkin niin ihanan notkeita. Aina vaan harmittaa, että olen niille allerginen.
  Muikku, ei hajuakaan mikä se blogilista on...ja miten sinne blogin saa lisättyä...

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Thanks for your message!